2 måder at gøre tøjvask sjovere på

Tøjvask er nødvendigt, men det betyder ikke, at det er specielt sjovt. Nogle gange kan tøjet hobe sig op, fordi man simpelthen hverken gider at sætte vasken i gang og heller ikke gider at hænge tøjet op. Heldigvis er der hjælp at hente. Her finder du to gode råd til, hvordan du kan gøre tøjvasken lidt lettere at komme i gang med.

Beløn dig selv, imens tøjet vaskes

Det kan være rigtig svært at komme i gang med vasketøjet, fordi det føles som endnu en sur pligt i en travl hverdag. Det er de færreste, som direkte nyder at udføre praktiske opgaver som tøj- eller opvask. Derfor er det en god idé at motivere sig selv med en belønning. Man kan fx lave den regel, at man har lov til at lave præcis, hvad man vil, imens tøjet er i maskinen. Måske vil man gerne se sin yndlingsserie, måske vil man tage en lur, eller måske er der nogle gode tilbud på internettet, man lige har lyst til at kigge på.
På den måde bliver hver vask, man sætter over, nøglen til et lille pusterum, hvor man kan foretage sig noget, der afstresser og glæder én. Så er det selvfølgelig en fordel, når det er en af de lange vaske. En lynvask giver ikke meget mere end en halv times fri. I de tilfælde kan man måske belønne sig selv med en snack. Måske et stykke chokolade eller en smoothie. Det behøver ikke at være noget stort, men på den måde er motivationen lettere at mønstre, end hvis vasketøjet alene bliver en sur pligt, der skal overstås.

Køb en tørretumbler

Det lyder måske som et lidt for let trick, men en tørretumbler kan tage rigtig meget af det sure ud af at ordne tøjvask. Det, der som regel tager længst tid, er trods alt at hænge tøjet op. En tørretumbler ordner hurtigt og sikkert tørringsprocessen. Herefter kan man selv bestemme, om man vil lægge tøjet i skabet med det samme, eller om man lige venter et par dage. Der er naturligvis noget tøj, som ikke har godt af at blive tørretumblet. Dog kan langt de fleste bukser, det meste sengetøj og alle underbukser samt strømper tåle at kommer derind. Selvom man så stadig skal hænge noget til tørre, letter det processen en del at kunne smide en god portion tøj ind i tørretumbleren.
Skal man ud og investere i en, kræver det, at man tænker over, hvilken pris og kvalitet man ønsker. Skal den fx holde i mange år, og hvor meget skal den kunne indeholde? Vil du allerede nu i gang med at overveje købet, så besøg tørretumbler.dk. Her findes der både informationer om, hvad en tørretumbler skal kunne, og der er også mulighed for at finde lige den rette til behovet. Det behøver ikke være så slemt at ordne vasketøj. Tager man de rigtige forholdsregler, kan det faktisk næsten blive… ja okay, ikke sjovt, men i hvert fald til at overkomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *