Derfor skal du hyre en professionel til at rense dine fliser

Er du træt af at se på alger og flisepest på dine fliser i enten indkørslen, på dit fortov eller din terrasse, så kan det kun anbefales at få gjort noget ved det hurtigst muligt. Det kan nemlig få store konsekvenser ikke at gøre noget ved alger og flisepest på sine fliser. Så kan man selvfølgelig hurtigt komme på, at man da sagtens selv lige kan rense sine fliser med sin højtryksrenser, men det frarådes på det kraftigste. Alt dette kan du læse mere om her.

Ubehandlede alger og flisepest kan resultere i ujævne og flækkede fliser

Der findes grundlæggende to rigtig gode grunde til, at man bør få renset sine fliser, hvis de er plaget af alger eller flisepest. Den første grund er, at hvis algerne på fliserne ikke bliver fjernet, så vokser de bare, hvilket vil sige, at de bliver ved med at slå rødder. Rødderne går ned imellem fliserne, hvilket forårsager, at sprækkerne mellem fliserne udvides, og så kan der løbe vand ned imellem dem. Dette kan få flisernes underlag til at synke sammen, hvilket vil gøre fliserne ujævne. Dette ser både grimt ud, og så kan du risikere at falde over fliserne. Den anden grund er, at det vand, som ligger i sprækkerne mellem fliserne, kan komme til at fryse til is, når der er frostgrader, hvilket gør, at vandet udvider sig. Når det sker, så rykker flisernes underlag sig, hvilket kan få fliserne til at sprække.

Hyr en professionel til at rense dine fliser og undgå at komme til at ødelægge dem

Det er fristende at tænke, at man sagtens kan rense sine fliser selv med højtryksrenser, men hvis du gør det, så kan du risikere at ødelægge fliserne med højtryksrenserens enorme tryk. Trykket vil nemlig ødelægge flisernes overflade, hvilket faktisk vil gøre dem mere modtagelige overfor flisepest.

Er du i tvivl om, hvem du skal kontakte for at få dine fliser professionelt renset? Hvis du bor i Nordjylland, så kan du med fordel kontakte Højmarks for et godt tilbud på en fliserens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *