En verden af teknologi

Teknologien udvikler sig hele tiden, og der kommer flere og flere fede gadgets til både store og små. Hos webcafe.dk kan du læse om alle de forskellige gadgets der er fede lige nu. Fødselsdage og juleaften kan være et mareridt for forældre, især med disse tider hvor teknologien udvikler sig hele tiden kan det være svært at følge med. Guiden fra webcafe.dk er din hjælp der kan gøre det lettere at finde ud af hvad der er af muligheder derude så du kan finde den perfekte gadget til din barn.

Gadgets til større børn

Der er rigtig mange muligheder når man skal finde gadgets til de større børn. Nogle gadgets er lidt sværere at finde ud af end andre, men hvis du har et barn der er interreseret i teknologi og gadgets, kan det blive et stort hit.
Virtual Reality briller kan være det første bud. Dette er en form for teknologi der lader dit barn blive en del af en helt ny verden. Når man tager brillerne på forsvinder verden udenfor, og dit barn står nu midt i eventyrland eller på slagmarken foran en stor drage der skal nedkæmpes. Der findes forskellige typer af Vitrual Reality briller i forskellige pris nivauer. Nogle af de lidt dyere briller går også ned foran barnets ører, sådan at lydene fra den almindelige verden lukkes helt ude, og giver en helt unik oplevelse.
En anden mulighed er et digitalt mikroskop. Har du et barn der er biologi eller fysik interreseret, er dette den perfekte gave. Mikroskopet koples simpelthen bare til computeren, og nu kan dit barn gå på opdagelse i hjemmet og udenfor og simpelthen scanne ting og sager ind og se det helt tæt på ned til mindste detalje, på deres computerskræm.
Der findes også mange forskellige gamer udstyr til computeren. Specielle gamer skærme, tastatur, mus osv. Der kan gøre gaming oplevelsen fantastisk for dit barn.

Gadgets til yngre børn

Der findes også masser af spændende teknologiske gadgets til de mindre børn. Disse gadgets er selvfølgelig lidt nemmere at bruge.
CogniToys Dino er et godt bud. Dinoen er en dinosauerfigur der kan tale og synge, fortælle jokes og spille spil sammen med dit barn. Dinoen kan tilsluttes internettet og kan på den måde svare på en hel masse spørgsmål, så læring bliver kombineret med leg.
Et andet bud er Play-Doh-Touch Shape to Life Studio. Selvom navnet er utrolig langt er produktet meget simpelt. Det minder meget om modellervoks som de fleste kender. Dette produkt går lige skridtet længere. Når barnet har skabt et lille kunstværk med modellervoksen kan man scanne kreationen ind på computeren, og se figuren vækkes til live på computerskærmen. En god måde at udvikle dit barns kreative evner.
Et sidste forslag er et par gode høretelefoner. God lydkvalitet et en ting, men et par gode høretelefoner beskytter også barnets ører mod diskante og skarpe lyde. Skal I på en lang biltur er høretelefoner et must have, så dit barn kan spille spil, se film eller høre musik, uden at resten af bilen behøver at tage del i lydene.
Hos webcafe.dk kan du læse en masse om disse spændende gadgets og finde den bedste gave til din barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *