Hvordan finder jeg afbudsrejser til Kap Verde?

Sommeren er over os, og de fleste rejser sydpå i sommerferien. Selvom du ikke på forhånd har planlagt og bestilt en rejse, kan du nå det endnu! Der er nemlig masser muligheder for at købe en afbudsrejse og spontant tage på en smuttur til et varmt og eksotisk sted -og hvilket sted er bedre end Kap Verde? 

Hvorfor Kap Verde?

Kap Verde er en øgruppe i Atlanterhavet beliggende ude for den afrikanske vestkyst. Denne placering gør Kap Verde til en perfekt rejsedestination for dig, som ønsker en ferie med garanti for varme og sol. Solen skinner året rundt, og Kap Verde byder på kilometerlange strande med en frisk havbrise til at tage det værste af varmen. Klimaet er super behageligt, hvilket har gjort Kap Verde til en meget populær rejsedestination. 

Den friske vind langs kysten giver gode bølger, hvilket gør Kap Verde til et ideelt sted at surfe. Er man ikke til surfing, byder øgruppen også på masser muligheder for fiskeri, snorkling og dykning, og generelt er Kap Verde kendt for sine fantastiske strande. Især byen Santa Maria på øen Sal er populær, da der her er rig mulighed for restaurant og byliv. Alt i alt kan Kap Verde være et godt alternativ til danskernes tidligere favorit rejsedestinationer såsom de Kanariske Øer eller Thailand. 

Fordelen ved afbudsrejser

En af hovedfordelene ved afbudsrejser er, at det ofte bliver muligt at rejse en del billigere, end hvis rejsen havde været booket tidligere. Begrebet ”afbudsrejse” dækker over de rejser, som rejseselskaberne ikke har fået afsat. I et forsøg på at få solgt rejserne, udbydes de til en lavere pris imod, at man er klar til at tage af sted hurtigt og spontant. De lavere priser kommer altså på bekostning af, at man er villig til at tage af sted med kort varsel. 

En anden fordel ved afbudsrejser er, at man sjældent har skruet forventningerne til rejsen op. Dette skyldes, at rejsen ikke er forud planlagt i mange måneder, men i stedet er spontan. Mange oplever, at de får en federe rejse, fordi man ikke i tiden op til afrejsen har lagt en masse planer, som muligvis ikke kan overholdes, når først man kommer afsted. 

Tjek op på de mange tilbud regelmæssigt

For at finde den billigste afbudsrejse til Kap Verde, bør man regelmæssigt tjekke op på de mange tilbud på rejsebureauernes hjemmesider. Der findes mange online rejsebureauer, som ofte har nye tilbud på rejser med kort varsel, og man bør derfor være opmærksom og flere gange dagligt afsøge de mange muligheder. Et sted, hvor man med fordel kan lede efter sin afbudsrejse, er på Rejsetilbud.dk. Her kan man få et indblik i de mange rejse tilbud på afbudsrejser der er. Du kan besøge hjemmesiden og læse mere her.

Book og sammensæt selv din rejse

Kan du ikke finde din drømmerejse som en afbudsrejse, kan du med fordel sammensætte rejsen selv. Er man sent ude, kan man ofte finde fly-, tog- eller busbilletter til en lav pris, ligesom man ofte kan få hotelværelser til udsalgspriser. Det kræver en smule arbejde at sammensætte sin egen rejse, men til gengæld får man mulighed for at designe sin ferie, så den opfylder alle ens krav og ønsker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *