Priser på overvågningskamera

Er du på jagt efter et billigt overvågningskamera men er i tvivl om, hvilket du satse dine heste på? Når man skal købe et overvågningskamera er det ikke blot prisen der tæller. Du skal være konkret med de funktioner, du ønsker at overvågningskameraet skal have og skille de overvågningskameraer fra, som ikke lever op til din tjek-liste.

Når det kommer til de mange forskellige funktioner kameraerne kan have er det klart, at der kan være nogle funktioner, der er mere relevante for dig. Du får her tips til, hvordan du kan gå kræsent på jagt efter de billigste og bedste overvågningskameraer.

Hvilke krav stiller du til dit overvågningskamera?

Gør op med dig selv, hvad formålet med dit overvågningskamera er. Skal overvågningen give dig overblik over, hvad der foregår på gårdspladsen om natten, er kameraet et middel til at skræmme indbrudstyve væk eller en måde at komme en interesse for nattedyr i møde?

Uanset, hvad overvågningskameraets formål er, kan der være penge at spare. Sørg for at du ikke køber et overvågningskamera der er dyrt, fordi der er mange tillokkende funktioner. Afgræns markedet ved at indskærpe kravene. Stil for eksempel som krav, at overvågningskameraet er i stand til at:

  1. Kunne filme i mørke
  2. Tændes automatisk ved bevægelse
  3. Kunne styres fra en computer

På denne måde vil du hurtigt kunne udelukke modeller, der ikke er i stand til at opfylde dine forventninger.

Undgå unødvendige og dyre funktioner

Priserne på et overvågningskamera kan variere meget. Alt efter størrelse, lagringskapacitet og specifikke kamerafunktioner kan prisen stige eller falde. En zoom-funktion på et overvågningskamera er nyttig, hvis du har mistanke om, at der er nogen, der har været på din gårdsplads om aftenen. Kør optagelserne igennem på computeren og zoom ind, når du lokaliserer gerningsmand eller -dyr.

En anden funktion, som er nyttig, men som godt kan trække prisen op er evnen til enten at filme i en form for “panoramavinkel” eller at kunne dreje. Et overvågningskamera, der er fastlåst i en bestemt vinkel, vil gøre, at eventuelle tyve eller dyr kan snige sig uden om synsvinklen og du vil miste information om de udbudne gæster.

Vælger du et overvågningskamera med fastlåst synsvinkel bør du gå efter et kamera med en bred “vidvinkel”, der får så meget med som muligt. Se priser på overvågningskamera her.

Offentlig eller privat brug?

Husk, at der er forskel på, hvilke kameraer, der egner sig bedst til offentlig og privat brug. Til privat overvågning er camoufleringen i højere grad vigtig. På offentlige steder og i indkøbscentrene er der lagt op til, at de besøgende skal vide, at der er overvågning, og derfor må kameraet gerne være synligt med en tilhørende skærm, hvor man bliver gjort opmærksom på, at man bliver overvåget.

I privat regi er camoufleringen derfor vigtig, og således er farven og størrelsen på kameraet i centrum. Sørg for at vælge et kamera med en farve, der går bedst i ét med de omgivelser, du placerer kameraet i og vælg en størrelse, der ikke er let synlig i en bestemt højde. Et lille kamera vil ofte også være billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *