Stærke IT værktøjer, som du måske ikke har hørt om

Har du en interesse for IT, eller planlægger du måske at starte en forretning på internettet ved hjælp af din egen webshop? Så er du langt fra alene. Et hav af danskere har i disse år begivet sig ud på deres eget forretningseventyr, og de helt varme brød er ubetinget modetøj, iPhone tilbehør og hjemmesidedesign. De fleste håbefulde iværksættere må dog sande, at de før eller siden får brug for mere end bare en WordPress hjemmeside, et webhotel og en tilknyttet webmail. I denne artikel har vi samlet nogle af de IT værktøjer, som både kan gøre en stor forskel for de helt små og meget store danske virksomheder.

Kom i gang med at bruge skyen

Heldigvis er de fleste danskere gået fra små floppy disks til at gemme deres filer på computeren, men selv dette kan ikke altid være nok. I de senere år har vi set flere aggressive og omfattende virusangreb, som har inficeret danskernes computere og krypteret alt – både feriebilleder og vigtige dokumenter fra arbejdet. Det kan være fatalt og utrolig frustrerende at miste alle sine minder, og der er desværre ikke så meget at gøre – man kan forsøge sig med at betale hackerne, men det er det rene lotteri, hvorvidt de alligevel opfylder deres del af aftalen og rent faktisk dekrypterer billeder og filer igen.

Der findes dog en løsning, så du både kan undgå denne katastrofe i dit private liv, men så sandelig også i virksomheden, hvor det kan koste rigtig mange penge at miste fx alle bilag eller anden vigtig data. Sørger du for løbende at uploade dine filer til ”skyen”, vil hackerne have meget sværere ved at få fingrene i dem. Det er den mest effektive backup løsning, som anbefales til alle – både erhvervsdrivende og private. Denne form for backup kaldes også remote backup, og det er noget, vi anbefaler, at alle sætter sig ind i. Er du helt solgt på ideen om ikke at være sårbar over for vira eller ondsindede hackers, kan du få sikre og stabile backup løsninger i skyen ved at besøge danske Netgroup.

Har du hørt om Ahrefs og MOZ?

Er du lige sprunget ud i dit iværksættereventyr, vil du med garanti støde på en masse nye områder, du måske aldrig har hørt om før – især når det drejer sig om IT. Siger SEO, AdWords, PPC, CPC, CTA og USP dig noget? Hvis ikke, så har du meget at lære endnu. Der findes dog en række gedigne værktøjer, som helt sikkert kan hjælpe dig godt i gang. Herfra skal der lyde store roser af de anerkendte værktøjer Ahrefs og MOZ, som begge er analyseredskaber, som du kan bruge til at få et overblik over din hjemmesides performance mm. Her kan du se, hvilke backlinks din side har, og hvor høj en score du formår sammenlignet med dine konkurrenter. Det er et meget nyttigt værktøj at have, som du helst ikke bør være foruden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *